Latina |
No hemos olvidado Del CD homónimo, versión acústica.
|
4.31 MB | 404 Visitas | |
Oración Con la voz de Manuel Gómez
|
3.89 MB | 302 Visitas | |
Siempre un cantor Versión acústica por RFG
|
3.44 MB | 208 Visitas | |
Clamor de las hojas Del CD "No hemos olvidado" (2007)
|
4.09 MB | 38 Visitas | |
Rafael Francisco Góchez se inició con la guitarra en verano de 1977. Ya en grupos colegiales, aprendió bajo, percusiones y teclados para. Entrada la adolescencia, empezó a experimentar con el difícil arte de la composición.
Entre 1985 y 1989 participó en las eliminatorias nacionales OTI, dos veces como cantautor y otras tantas como compositor y arreglista, destacando en 1987 con "Siempre un cantor", interpretada por Marco Antonio Chacón, y en 1989 con "Oración", en la voz de Manuel Gómez, una gran canción que, no obstante, un extraño jurado apartó hasta el tercer lugar.
Por esa misma época también desarrolló diversas actividades musicales en la UCA, donde ganó dos festivales de la canción: en 1986 con el tema "Algo sencillo", sobre letra de un texto de su hermana Delfy, cantado por Antonieta Pinto; y en 1988 con "Clamor de las hojas", en dúo con Nora Méndez.
Entre 1989 y 1991 formó el grupo "Sinapsis", con el cual dieron varios conciertos y participaron con tres temas suyos en la producción "Asaltando un cielo nuevo", un LP conmemorativo patrocinado por el Decanato de Estudiantes de la UCA.
En 2007 lanza su disco "No hemos olvidado", con las canciones de aquella época universitaria y que, no obstante haber transcurrido casi dos décadas, aún conservan su actualidad. En 2010 configura con Sarita Cáceres y otros jóvenes músicos el proyecto artístico "Balada Poética".
Integrantes: | RFG |
Contacto
|
Naik | 11/10/2015 - 10:09:29 am |
NaikBon restaurant al casc antic de Tortosa, stauicif3 immollorable si desitges fer una visita als monuments histf2rics de la ciutat. Este0 ubicat just al costat de la majestuosa catedral de la ciutat.He pogut degustar tant el menfa entre setmana com la seva extensa carta que ressalta per la cuina d'autor elaborada. Vam gaudir de la seva cuina el p[censurado]at Nadal per al sopar d'empresa i ens van oferir un menfa tancat fore7a elaborat amb productes de qualitat a me9s, ens van ubicar en un espai reservat que va fer del nostre sopar una vetllada "a mida". A me9s, d'un servei exquisit i personalitzat.Repetirem ben aviat... |
Nos | 11/10/2015 - 04:26:30 am |
NosDissabte p[censurado]at vam anar-hi a sopar una colla de 20 peernoss per celebrar el [censurado]ple d'una amiga. Vam estar genial, ens van deixar una sala per nosaltres i vam estar "com a casa", sense que ens molestes ningu!Ens van fer un menu dels de 25€, pactat previament amb la responsable del local i consistia amb els seguents plats:- carpaccio de llengua de bou amb virutes de foie i vinagreta.- musclos al vapor.- cale7ots amb tempura i salsa romesco.- trintxat de patata en carxofes i ou potxe. 2on plat a elegir: - llenguado a la plantxa.- rodavallo a la plantxa.- confit d'``anec.- entrecot a la plantxa.tots els plats acompanyats amb unes patates amb ceba a la llauna exquisites. De postres:- pastis d'aniversari de nata i trufa. Caf``es i infusions inclosos, pa, aigua i vi de la casa blanc i negre (negre: LESGINES i blanc: Vif1as del vero).Cava tambb4b4e inclos: Raventos i blanch.Realment un gran sopa, de tracte amable, higiene molt cuidada i menjar en quantitat i qualitat mes que correcte per aquest preu. S'ha de repetir i recomanar sense falta!! http://hfadqnhm.com [url=http://wcnvqytxeg.com]wcnvqytxeg[/url] [link=http://iyndytv.com]iyndytv[/link] |
Jamel | 08/10/2015 - 04:09:43 am |
JamelEl p[censurado]at ddvrniees vaig anar a sopar amb uns companys de professif3, eren uns 12. Pre8viament havedem negociat un menfa tancat de 20€ amb el que vam quedar mes que contents no nome9s x la quantitat sinf3 tambe9 per la qualitat de la cuina, de la presentacif3 dels plats i del tracte del personal.Ens van oferir tres entrants per compartir que xonsistia en:- amanida te8bia de formatge de cabra amb maduixes.- calamars a la romana ( super frescos).- timbal de baldana, plat tedpicament tortosed qe ens va encantar tant als que erem de Tortosa con a la gent que va venir de fora. Despres vam menjar un segon plat a elegir entre:- llenguado a la salsa se bolets.- confit d'e0nec.Tant els que vam menjar un plat comL'altre els vam trobar bonedssims! Finalment en lloc de fer postre vam pactar amb l'ama del restaurant si ens podien fer un pasteds i la veritat es que ens van acceptar la proposta i el pasteds estava bonedssim. Aquest menfa ens va costar 20€/ persona i ame9s tb incloefa: pa, cafe8s i infusions, vi de la casa, aigua i cava. Realment tot un luxe, vam quedar tant satisfets que aquest proper dissabte hi tornem x dinar. Pd: ens van situar una taula gran i quadrada que va fer possible que tots ens pogue9ssim veure i xerrar tranquil-lament, vam agrair-hoPq era un sopar de feina i ens va ser mes fe0cil la conversa. A me9s la taula estava dintre del reservat del restaurant que oferia un clima edntim ideal x parlar de feina! Tot un luxe! 100% recomanable! |